wiesz co zjesz - jedz bez szkodliwej chemii

Blog poświęcony szkodliwym dodatkom do żywności, demaskujący świństwa sprzedawane na co dzień w sklepach. Dowiedz się co jesz i bądź świadomym konsumentem - nie ulegaj reklamom, sam wybierz co chcesz spożywać.

Strony

  • Strona główna
  • Spis produktów
  • Polecane
  • Przepisy
  • Artykuły
  • Konkursy
  • Szkodliwe
  • Rekomendacje
  • O mnie ...

Przepisy

Desery i słodycze:
Batoniki musli
Suflet czekoladowy
Zakręcone pierogi czekoladowe
Szarlotka tatrzańska
Ciasteczka owsiane
Deser rabarbarowo - jogurtowy
Lody i sorbet domowy
Ciasteczka owsiane

Dania:
Placki ryżowe z twarożkiem
 
Napoje:
Wzmacniacz Bożonarodzeniowy
Soki owocowe domowej roboty - zdrowa alternatywa

Pieczywo:
Bułeczki nadziewane serami


Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Strona główna
Subskrybuj: Posty (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kontakt

wieszcozjesz@gmail.com

Szukaj na tym blogu

Archiwum bloga

  • ▼  2014 (17)
    • ▼  marca (1)
      • Nadchodzi wiosna, nadchodzą zmiany
    • ►  lutego (6)
    • ►  stycznia (10)
  • ►  2013 (94)
    • ►  grudnia (12)
    • ►  listopada (10)
    • ►  października (11)
    • ►  września (12)
    • ►  sierpnia (13)
    • ►  lipca (13)
    • ►  czerwca (15)
    • ►  maja (7)
    • ►  stycznia (1)
  • ►  2012 (57)
    • ►  grudnia (10)
    • ►  listopada (16)
    • ►  października (9)
    • ►  września (15)
    • ►  sierpnia (7)

Obserwatorzy

Licznik odwiedzin

Każdy człowiek ma prawo do wolności poglądów i swobodnego ich wyrażania; prawo to obejmuje swobodę posiadania niezależnych poglądów, poszukiwania, otrzymywania i rozpowszechniania informacji i idei wszelkimi środkami, bez względu na granice.

Artykuł 19 Powszechnej Deklaracji Praw Człowieka ONZ Rezolucja Zgromadzenia Ogólnego, 10 grudnia 1948.

Polecane strony

  • Pana Pensjonarka
  • Zatrzymaj zdrowie
  • Zdrowomaniaczki
  • Blog dietetyka
pagerank, page rank

Etykiety

acesulfam K acetylowana skrobia acetylowany adypinian diskrobiowy agar alkohole annato antocyjany artykuł askorbinian sodu aspartam azorubina azotan potasu azotan sodu azotyn sodu barwniki benzoesan sodu betanina BHA błękit brylantowy cała prawda chlorek wapnia ciekawostki cyklaminian sodu cytrynian potasu cytrynian sodu cytrynian wapnia czerń brylantowa czerwień allura czerwień koszenilowa difosforany do kanapki do picia dwutlenek krzemu dwutlenek siarki dwutlenek tytanu E100 E101 E102 E104 E110 E120 E122 E124 E129 E130c E132 E133 E1420 E1422 E150c E150d E151 E1520 E160a E160b E162 E163 E170 E171 E200 E202 E211 E220 E250 E251 E252 E262 E270 E282 E301 E304 E306-309 E316 E320 E322 E325 E327 E331 E332 E333 E334 E339 E340 E341 E406 E407 E410 E412 E414 E415 E420 E421 E422 E440 E442 E450 E450i E451 E451i E452 E460 E466 E470a E471 E472 E475 E476 E479 E481 E500 E501 E503 E504 E509 E551 E585 E621 E627 E631 E635 E903 E950 E951 E952 E953 E954 E955 E960 E962 E965 E967 ekologiczne ekstrakt z papryki estry kwasów tłuszczowych fosfatydy amonu fosforan monowapniowy fosforan potasowy fosforan trójsodowy fosforany sodowe fruktoza glicerol glicerydy kwasów tłuszczowych glutaminian sodu guanylan disodowy guma arabska guma guar guma ksantanowa homogenizacja indygo info inozynian disodowy inozytol inulina izoaskorbinian sodu izomalt jajka karagen karboksymetyloceluloza karmel amoniakalno-siarczynowy karmel amoniakalny karoteny konkurs konserwowanie koszenila ksylitol kurkumina kwas mlekowy kwas sorbowy lecytyna sojowa leki maltitol maltodekstryna mannitol mączka chleba świętojańskiego mięsne mięso oddzielone mechanicznie miody mleczan sodu mleczan wapnia mleczan żelazawy mleczne MOM monsanto octan sodu olej palmowy oligofruktoza owocowe palmitynian askorbylu pektyna polifosforan polirycynioelanian poliglicerolu polirycynooleinian poliglicerolu pomagamy porównanie półprodukty przekąska przepisy przetwory przyprawa ryboflawina rybonukleotydy disodowe sacharynian sodu słodycze sole kw. tł. sorbinian potasu sorbitol sosy sól aspartamu-acesulfamu stearynian magnezu stewia sukraloza syrop glukozowo-fruktozowy syrop glukozowy tartrazyna tauryna tłuszcz roślinny utwardzony tokoferole trifosforan trifosforan pentasodowy węglan amonu węglan magnezu węglan potasu węglan sodu węglan wapnia wosk carnauba zagraniczne zdrowa żywność zielarstwo żółcień chinolinowa żółcień pomarańczowa

Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.